Sleepwet – teken jij ook?

Beste Piraat,

Zoals we eerder hebben aangegeven, zijn wij bezig met een campagne om de initiatiefnemers van sleepwet.nl te ondersteunen met het verzoek tot het houden van een referendum over de sleepwet. We zitten inmiddels in derde week van de ‘definitieve fase’ van dit proces. De Piratenpartij heeft als een van de weinige politieke partijen aangegeven zich in te spannen om het referendum mogelijk te maken.

We zijn al enige tijd actief aan het posten en tweeten op social media, en inmiddels liggen er ook voldoende flyers klaar om op straat uitgedeeld te worden. Een leuk detail is dat de cartoon op de voorkant van de flyer gemaakt is door een gelijkgestemde Piraat uit Finland!

Wil jij met een aantal Piraten flyeren? Wil je iets anders doen? Heb je leuke acties in gedachte? Meld je aan via vrijwilligers [at] piratenpartij [dot] nl, of kom langs op de Mumble van PPNL: iedere woensdag om 20:30 uur komen wij samen, en samen kunnen we een hoop bereiken!

Teken jij ook? Je kunt via https://teken.sleepwet.nl direct digitaal tekenen. Ook kun je direct via de website van de kiesraad een formulier voor ondersteuning downloaden, invullen, printen en opsturen. Print ook meteen een paar formulieren voor mensen in je omgeving uit, of laat ze digitaal tekenen. Iedere stem telt, en we hebben maar tot maandag 16 oktober!

Meer doen? Mail dan eens een Kamerlid met vragen over de wet en het referendum, deel de sleepwet-website op social media en breng het ter sprake in je omgeving!

Piratenpartij Nederland

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 comments on "Sleepwet – teken jij ook?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.