Help mee!

De Piratenpartij is een partij van activisten die samen hun vrije tijd en energie in de strijd om onze mensenrechten investeren. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, die hun eigen tijd, ideeën, expertise en inzet aan de partij willen schenken.

Op deze pagina vind je actuele vacatures voor de landelijke organisatie. Je kunt natuurlijk nog steeds bijdragen als de onderstaande vacatures niet geschikt zijn voor jou.

Heb jij een goed idee waarmee je de partij op de kaart denkt te kunnen zetten? Of zoek je mensen om een plan mee uit te werken om daarmee aandacht voor onze standpunten te vragen? Ook dan ondersteunen we je initiatief natuurlijk graag!

Stuur vooral een e-mail naar onze vrijwilligerscoördinator om te overleggen over de mogelijkheden.

Lid worden

Onze leden vormen de ruggengraat van de Piratenpartij. Zij bepalen niet alleen de politieke koers maar zorgen er met hun werk en bijdrage voor dat we kunnen bestaan. Word Lid!

Bezoek onze webshop

Het hoofddoel van onze webshop is informeren over de standpunten van de Piratenpartij. We leveren informatiepakketten met flyers, posters en downloads. Of bezoek onze winkel.

Help met een gift

Campagne voeren en opkomen voor algemene belangen kost behalve tijd en energie ook geld. De Piratenpartij draait geheel op de contributies van haar leden en individuele giften. Wij zijn daar heel dankbaar voor. Als jij ons wilt helpen met een gift, is dat meer dan welkom! En aangezien we ANBI-status genieten, is jouw donatie nog aftrekbaar voor de belastingen ook!

Informeer jezelf

Lees meer over onze standpunten, of lees verder in ons verkiezingsprogramma.

Vertel het anderen

Gebruik onze Pasfoto-generator en vertel anderen over de Piratenpartij.

Kom langs

Kijk op onze kalender. Bij acties en evenementen kom je vast wel Piraten tegen, herkenbaar aan het paars met logo van de Piratenpartij. Of kom een keer langs op een van onze kroegmeetings bij jou in de buurt.

Functie

Orgaan / afdeling / werkgroep

Grafisch Vormgever / DTP’erWebshop & Permanente Campagne
Wiki EditorPermanente Campagne
AuteurPermanente Campagne
BestuursledenBestuur

* Verkozen positie voor een publieke functie.