Bitcoin, is geen goud

Gepubliceerd op door | 4 reacties

Vanaf die crisis van 2008 ging ik me inlezen in geld en banken. Ik wilde vertellen over wat ik allemaal geleerd had en dat inzetten om dingen een beetje beter te maken. Ik was kandidaat #3 op de kieslijst voor de Piratenpartij voor de Tweede Kamer verkiezingen. We wonnen niet maar misschien kan ik het ook wel met muziek? Sinds maart maak ik simpele liedjes, over ingewikkelde dingen.

Ik speel ze op de elektrische contrabas die ik in november 2013 kocht twv anderhalve bitcoin, dit liedje gaat daarover. Ik hoop dat het voor jou net zo leuk klinkt om te horen als de lol die ik heb met m’n bas!

Rico Brouwer

 

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 comments on "Bitcoin, is geen goud"

 1. Hmm…

  Privacy, was dat niet iets dat jullie met hand en tand zouden verdedigen?

  Zie dit:

  http://www.nu.nl/internet/4833665/eerste-kamer-stemt-in-met-verruiming-aftapmogelijkheden.html

  En zo zijn er nog tal van zaken aan de gang waarvan je zou mogen verwachten dat een Piratenpartij het op zou pakken en ermee aan de slag zou gaan. Dat is namelijk wat een politieke partij doet; een thema welke bij je ideologie past onder de aandacht brengen en daar ontleen je vervolgens je bestaansrecht aan. Indien jullie hier echt een fanatieke houding in zouden hebben hadden jullie 15 maart jl. wel een zeteltje of twee kunnen halen.

  Maar nee, sinds 15 maart enkel een paar berichten over hoe nu verder na 15 maart en een stukje over dat Bitcoin geen goud is. Van drie weken oud, terwijl er genoeg aan de hand is om je als PPNL mee bezig te houden. Ziedaar de reden voor de faalhazerij van de Nederlandse Piraten: gebrek aan wil. Meer dan dat kan het niet zijn. Dat jullie allemaal vrijwilligers zijn en er allemaal nog een baan of studie naast hebben is geen excuus, als je echt wil vind je altijd wel mensen en tijd om er vol voor te gaan.

  Daarom luidt mijn advies: geef het op en hef jezelf op. Politiek bedrijven is meer dan een hobby voor even erbij en dat is precies hoe de PP ermee omgaat.

 2. je klimt in je pen zonder inhoudelijke bijdrage om op anderen te mopperen. Waar is je inhoud in dat? Ik schreef over een nieuwe wet dit, gemist? https://piratenpartij.nl/bijdrage-op-internet-consultatie-concept-wetsvoorstel-computercriminaliteit-iii/ daar kan je nog wat veranderen. Mopperen op een wet die is aangenomen is mosterd na de maaltijd.
  daarna maakte ik een liedje. hoe leuk is dat en dat ppnl het overneemt.

  Er ligt kopij bij de redactiegroep, voor een nieuw stukje. Ik ben ervan overtuigd dat content het verschil maakt. Voor iedereen die twijfelt over zelf een opiniestuk maken, doe het dan! Redactie zit voor je klaar. Mopperen kan iedereen wel.

  Ik doe zelf het met liedjes, ook nog eens veel leuker dan mopperen.

  doeg,
  Rico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.