Bitcoin, is geen goud

Gepubliceerd op door | 2 reacties

Vanaf die crisis van 2008 ging ik me inlezen in geld en banken. Ik wilde vertellen over wat ik allemaal geleerd had en dat inzetten om dingen een beetje beter te maken. Ik was kandidaat #3 op de kieslijst voor de Piratenpartij voor de Tweede Kamer verkiezingen. We wonnen niet maar misschien kan ik het ook wel met muziek? Sinds maart maak ik simpele liedjes, over ingewikkelde dingen.

Ik speel ze op de elektrische contrabas die ik in november 2013 kocht twv anderhalve bitcoin, dit liedje gaat daarover. Ik hoop dat het voor jou net zo leuk klinkt om te horen als de lol die ik heb met m’n bas!

Rico Brouwer

 

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 comments on "Bitcoin, is geen goud"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *