Save the date! Verkiezingsavond op 15 maart

Millers cafe

Beste Piraat,

Zoals je weet zijn we hard op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen: de laatste maand zijn al onze vrijwilligers, iedereen, vol aan de bak om mensen te overtuigen zich te informeren en op ons te stemmen. Dat gaan we op woensdag 15 maart afsluiten door een leuk feest te vieren!

 Hiervoor hebben inmiddels een heel mooie locatie gevonden, midden in het centrum van Den Haag, met uitzicht op het Binnenhof! Met Millers Café, Plein 10, 2511 CR Den Haag hebben we meer dan genoeg ruimte om een flink feestje te houden. Daarnaast willen we dit feestje ook partnervriendelijk houden, dus breng gerust je partner mee!

Om deze avond goed te beginnen, geven we aan de eerste honderd bezoekers twee consumptiemuntjes weg. Deze zijn te gebruiken voor een glas fris, bier of wijn. En daarnaast voor een schaaltje nootjes.

We gaan vanaf 19:00 uur de zaal aankleden, en de open inloop is vanaf 20:00 uur en we kunnen tot diep in de nacht door! De bijeenkomst wordt aangekleed met muziek, en we kunnen de uitslag live volgen door middel van een beamer met toegang tot de verkiezingsprogramma’s.

We zouden het wel fijn vinden als je jezelf vooraf aanmeldt, opdat we kunnen inschatten hoeveel mensen komen (vooraf aanmelden is niet verplicht).

Aanmelden verkiezingsavond 15 maart 2017

Deze locatie is niet goedkoop – we zouden het leuk vinden als je een vrijwillige bijdrage voor deze locatie zou willen doneren via onze donatie pagina.

Donaties

Uiteraard hopen we ook jou te zien tijdens het Piratenpartij verkiezingsfeestje! Hou er wel rekening mee dat er mogelijk pers bij aanwezig is.

Piratenpartij Nederland

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 comments on "Save the date! Verkiezingsavond op 15 maart"

  1. Mijn stem hebben jullie bij deze! Ik hoop dat jullie er óók zijn voor de mensen met een beperking! Wij kunnen er niets aan doen dat we die hebben! Maar we worden wel altijd het hardst getroffen! Dat móet stoppen!

  2. “Deze locatie is niet goedkoop” Persoonlijk zou ik het wat bescheidener houden. Zo goed gaat het nl niet in de peilingen. Gezien het gerommel vorig jaar (opstappen bestuur) en dan de foute tweet over privacy dit jaar, is het mss beter om voor dit geld wat professionele “PR” mensen in te huren zodat jullie over 2 – 4 jaar wel een kans maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.