Pirates for Iceland

Wanneer:
29 oktober 2016 @ 21:00 – 30 oktober 2016 @ 02:00
2016-10-29T21:00:00+02:00
2016-10-30T02:00:00+01:00
Waar:
Amsterdam, Delft en Groningen
Contact:
Thomas de Groot
+31 641728785

Op zaterdag 29 oktober winnen onze broeders en zusters van de IJslandse Piratenpartij misschien wel de verkiezingen. In de peilingen staan de Piratar nu nipt voor op de rest. Het wordt spannend. 

pirates-for-iceland-twitter-meme-1

Van over de hele wereld trekken Piraten nu naar Reykjavik om te helpen. Onze lijsttrekker Ancilla van de Leest gaat ook, met in haar kielzog onder andere een paar prominente Piraten van de kieslijst.

Maar er zijn ook thuisblijvers natuurlijk. Om te benadrukken dat wij een werkelijk internationale, grensoverstijgende beweging zijn en dat het dankzij het internet niet meer uitmaakt waar je bent, hebben wij #PiratesForIceland gestart.

pirates-for-iceland-twitter-meme-2

Over de hele wereld organiseren Piratenpartijen verkiezingsavonden, allemaal tegelijk, op die bewuste zaterdagavond, de 29ste oktober. Benodigdheden: een scherm en een internetverbinding.

Op dit moment doen mee (onder andere, want de lijst groeit elke dag): Parijs, Ontario, Amsterdam, Berlijn, Brussel, Stockholm, Tartu (dat ligt in Estland), Groningen, Delft, Gothenburg, Helsinki en Gent.

Alle liveblogs, videos, periscope-streams, livetweets, interviews, radiouitzendingen en mooie foto’s van de Piraten die in IJsland zijn worden samengebracht met alle live-content van die verkiezingsavonden in andere plekken op de wereld. Heel belangrijk: ook de officiële nieuws-uitzending vanuit IJsland die de hele avond uitslagen brengt, zal op deze plek worden getoond. Kortom, er is één site die je de komende dagen elke dag moet checken: https://www.piratesforiceland.party/!

iceland-pirates-logo

Wil je weten wat de IJslandse Piraten zo indrukwekkend maakt? Lees hier hun manifesto, in het Engels. Het is een prachtig stuk.

Benieuwd waar de dichtstbijzijnde #PiratesForIceland avond is in jouw buurt?  Klik hier (Facebook) voor het Delftse event, hier (Facebook) voor de Groningse avond, en hier (Facebook) voor de avond in Amsterdam. Je bent van harte welkom.

pirates-for-iceland-tagline-v2

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.