PPNL verkiesbaar in elke regio!

BedanktIn de laatste dagen hebben tientallen vrijwilligers alles op alles gezet om in het hele land ondersteuningsverklaringen in te zamelen. Deze verklaringen zijn essentieel om deel te kunnen nemen aan de verkiezingen van 15 maart. In elk van de 20 kieskringen die Nederland telt dienden 30 van deze verklaringen te worden opgehaald. Alleen kieskring 20, de Nederlandse Antillen, is niet binnen gehaald maar dit is verwaarloosbaar en hindert ons niet om in alle Nederlandse kieskringen verkiesbaar te zijn en met eenzelfde lijstnummer op het stembiljet te verschijnen.

Om zeker te zijn dat we 30 geldige verklaringen per kieskring kunnen inleveren hebben we ons gericht op minimaal 35 handtekeningen per kieskring. Deze doelstelling is overal ruim gehaald.

De formulieren worden a.s. maandag, op papier, in Den Haag ingeleverd.

Via deze weg danken we iedereen die zich de afgelopen dagen heeft ingezet om dit klinkende resultaat te bereiken. Het is een fantastisch resultaat!

resultaten

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

5 comments on "PPNL verkiesbaar in elke regio!"

  1. Ik kan me vergissen, maar in / op Bonaire heeft de Piratenpartij niet het aantal benodigde steunverklaringen. Hoe kan het dan dat de piratenpartij in iedere kieskring verkiesbaar is?

    1. Goede vraag. 🙂

      De kandidaten van de Piratenpartij zijn in de 19 kieskringen binnen het Europese deel van Nederland verkiesbaar, niet in de kieskring Bonaire. De tekst van het bericht geeft de situatie dan ook niet goed weer.

      In kieskring 20 doen enkel de partijen met de lijstnummers 1 t/m 16 en 21 mee. (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.