GeenStijl bedankt!

AANMONSTEREN! HELP DE PIRATENPARTIJ! Dat is het eerste wat je nu leest op de bazigste weblog van Nederland: SteenGe..GeenStijl.
 
Nee, echt. De helden bij GS doen onze flessenpost lezen en denken 'HE DIE GAAN WE HELPEN'. Dat doen ze dan gelijk goed!. Nu was GeenStijl sowieso al fantastisch: doen even een proxyportaalnogwattes opzetten waar we niet naar mogen linken OP STRAFFE DES DOODS*. Oh, en hyperlinken mag niet? Gaan ze toch lekker in hoger beroep. Goed zo jongens, doe het voor de vrije internets.
 
Wij willen ook in hoger beroep, maar we hebben geen centjes. Wij druk geld zoeken natuurlijk. Maar nu breekt toch echt onze Piratenklomp. Plempt GS gewoon voor ons een heul spotje in elkaar. Hell, ze zijn sowieso al de enige met een beetje ballen om over ons te schrijven. Is fantastig toch? Het filmpje vinden jullie hierrrrrrrr. Na het bekijken, gelijk meehelpen om de schatkist aan te vullen. DONEER!
 
(*) Als het aan BREIN zou liggen.
 
Oh en GS-redactie, een greep uit de reacties van Piraten:
Muad-Dib: WAUW, GeenStijlTV++
frank87_: Geenstijl++
UnCleJack: wel tof dat ze dat in elkaar gemonteerd hebben
RolandL: het is wel erg tof van GS dat ze ons zoveel aandacht gunnen.
mik3: Leuk spotje idd van GS
Alex: heh, –ing briljant promotiefilmpje van GS
St0n3d: Fucking geniale actie van GS 😛

 

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Gepubliceerd in Geen categorie.

26 comments on "GeenStijl bedankt!"

  1. Goed werk! Wat ik me wel afvraag is of dat anticipatie-exploot zelf niet ook aan te vechten is om in ieder geval een redelijker termijn te krijgen om de zaak te voeren?

  2. Alhoewel ik de mening deel dat het heel fijn is dat GS een topic en filmpje gewijd heeft aan de oproep om aan jullie geld te doneren, zou ik in het bovenstaande bericht niet net doen alsof je dronken (van geluk) bent, maar doen alsof je een (politieke) partij bent. Staat wat professioneler en professionaliteit is wat je als aspirant lid van de Tweede Kamer 2016 wil uitstralen toch? Vooral de laatste alinea is van een bedroevend niveau.

  3. Heb net 50 euro over gemaakt.. Als iedereen dat nou doet dan is er ook een kleine oorlogskas voor de volgende ronde. Ik heb me laatst laten vertellen dat het mogelijk is om een concurrerende stichting naast Brein op te zetten. Lijkt me geen slecht plan.

  4. mijn donatie hebben jullie.
    laat die aso’s van brein een poeppie ruiken, suc6 de 25e.
    en kudo’s voor geen stijl, strakke actie dat jullie helpen!

  5. Donatie gedaan (daar stond een € 10 ipv. € 5 en meteen lid geworden); ben nooit lid geweest van een politieke partij; dat wil wat zeggen. Succes en doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *