Organisatieteam

Het organisatieteam is verantwoordelijk voor de campagneorganisatie en het betrekken van lokale afdelingen bij en afstemmen met lokale afdelingen van de campagne. De coördinator van het organisatieteam is Jelle de Graaf. Het organisatieteam werkt in kleine teams o.a. aan het lanceren van nieuwe afdelingen, het ondersteunen van lokale afdelingen, het organiseren van evenementen, het werven van nieuwe vrijwilligers en het activeren van bestaande vrijwilligers. Wil je je inzetten voor de organisatie van de campagne mail dan naar jelle.de.graaf [at] piratenpartij [dot] nl.

Lokale afdelingen

Het organisatieteam verzorgt het contact tussen de campagne en de lokale afdelingen van de Piratenpartij. We coördineren lokale evenementen, helpen nieuwe afdelingen van de grond te krijgen en zorgen dat onze kandidaten zoveel mogelijk lokale afdelingen bezoeken. Op dit moment hebben we nog geen coördinator lokale afdelingen voor het campagneteam. Heb je goed contact met de verschillende afdelingen van de Piratenpartij, ben je organisatorisch en communicatief sterk en zou je graag deze verantwoordelijke rol op je nemen, mail dan naar jelle.de.graaf [at] piratenpartij [dot] nl.

Vrijwilligers

Het organisatieteam is ervoor verantwoordelijk dat alle vrijwilligers op de goede plek in de campagne terechtkomen. De vrijwilligerscoördinator is Rico Brouwer. Wil je een bijdrage leveren aan de campagne, maar weet je nog niet precies hoe, mail dan naar vrijwilligers [at] piratenpartij [dot] nl.

Evenementen

Het organisatieteam is verantwoordelijk voor alle campagne-evenementen. Op dit moment houden we ons vooral bezig met onze campagnekickoff op het Piratenfestival op 15 en 16 oktober. Het team dat het festival organiseert bestaat uit Jelle de Graaf, Elbert Kaan, Thomas de Groot, Melissa Koutouzis, Julian Huijsse en Annet Baart. Wil je bijdragen aan de organisatie van het Piratenfestival en andere evenmenten, mail dan naar jelle.de.graaf [at] piratenpartij [dot] nl.

Couchsurfteam

Bert, met hulp van Matthieu en Mab (Brussel)

Het couchsurfteam ontwikkelt een platform waarop alle Piraten uit de hele wereld elkaar kunnen treffen. Zo kunnen buitenlandse Piraten gemakkelijk een logeerplek vinden als ze even willen helpen met onze campagne in Nederland. Heb jij nog wel een bankstel over waarop iemand af en toe kan logeren? Of een mooie logeerkamer? Of een rommelige rommelkamer? We hebben veel Logeerpiraten nodig voor alle internationale Piraten die ons land de komende maanden gaan overspoelen! Stuur Bert een berichtje op bert [at] piratenpartij [dot] nl.