Wanneer:
15 juni 2014 @ 12:00 – 20:00
2014-06-15T12:00:00+00:00
2014-06-15T20:00:00+00:00
Waar:
Flevopark Amsterdam
Ingang Valentijnkade
Kosten:
gratis
Contact:
Harmke Lubbers

De zesde editie van Cannabis Bevrijdingsdag vindt plaats op zondag 15 juni 2014 in het Flevopark in Amsterdam. De Piratenpartij zal hier weer aanwezig zijn met een kraampje. Als je meer wilt weten over ons standpunt over het Cannabisbeleid loop dan gerust even langs voor een praatje. Daarnaast zijn er nog vrijwilligers nodig die het leuk vinden een paar uurtjes het kraamteam te versterken. Aanmelden als vrijwilliger kan via een e-mailtje naar bovenstaande contactpersoon, wij nemen dan contact met je op voor verdere informatie.

Meer informatie over Cannabis Bevrijdingsdag via onderstaande link:

http://www.voc-nederland.org/cannabisbevrijdingsdag-2014/

Eén reactie op “Cannabis Bevrijdingsdag

  1. Misschien is het met betrekking tot het onderwerp ‘bevrijding’ van wat dan ook een idee om je te vertonen op ‘out of the box’ evenementen:

    http://metamorphosa.nl/

    http://roofgardenarnhem.nl/

    Ik kan je verzekeren dat je daar een luisterend oor zult vinden, zowel voor wat betreft jullie kernthema, het delen van cultuur als wel voor het patenteren van gewassen. Dit laatste zal bijvoorbeeld iets zijn wat de overheid maar al te graag zal doen zodra cannabis legaal wordt.

    Reageren

Reactie achterlaten

verplicht

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>