Het Laakerhuis Debat met Rico Brouwer

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
19 februari 2017 @ 13:30 – 16:30
2017-02-19T13:30:00+01:00
2017-02-19T16:30:00+01:00
Waar:
Wijkcentrum Laakhage
Peilstraat 67
2516 RG Den Haag
Nederland
Kosten:
Gratis

De Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier Noord organiseert in samenwerking met Powered by Jane weer een reeks van Laakerhuis debatten. Sinds 2003 en rond de verkiezingen worden de Laakerhuisdebatten gehouden om de politiek dichterbij de burgers te brengen.

Op de zondagen 19 februari, 12 maart en de nabeschouwing op 23 april in Wijkcentrum Laakhage, Peilstraat 67, (gewijzigde locatie) in Den Haag Laakkwartier Noord (Molenwijk). Dit keer i.s.m. Hum Log en stichting Sarita, Vadercentrum Adam en Coalitie Laak. In de omgeving is het gratis parkeren tot 18.00 uur.

De line-up op 19 februari 2017

Rico Brouwer, nr. 3 van de Piratenpartij

Cem Lacin, nr. 10 voor de SP

Presley Bergen, nr. 12 voor 50PLUS

Sachin Chandarsing nr. 15 Voor Nederland

Martin Wörsdörfer, nr. 28 VVD

Bouchra Dibi nr. 34 PvdA

Aanmeldingen alleen online mogelijk, een kaartje per e-mail. Voor mensen zonder computer of ouderen hebben we al plekken gereserveerd. Als u verhinderd bent, verzoeken wij om u af te melden ook via Eventbrite of een mail te sturen naar Laakerhuis [at] gmail [dot] com. Zo kunnen anderen op de wachtlijst toch nog deelnemen.

Dit keer worden kandidaat Kamerleden uitgenodigd op de zeepkist een pitch te doen van één minuut. Wie zijn ze en waar ze voor staan. Ze worden uitgedaagd om met elkaar in discussie te gaan over politieke en maatschappelijke onderwerpen die de burgers rechtstreeks raken. Input voor stellingen kunt u aanleveren via Laakerhuis [at] gmail [dot] com.

Alle bezoekers kunnen meedoen aan de discussie, en als ze dat kunnen, gewoon luisteren naar de verhitte discussies.

Het Laakerhuis trekt velen en vooral de Haagse multiculti aan om met elkaar respectvol te debatteren over integratie, (jeugd)werkloosheid, ouderen en duurzaamheid. Onder leiding van een stevige en humorrijke debatleider vindt het Laakerhuis plaats. Iedere bijeenkomst trappen bezoekers gebroederlijk af met het Haags volkslied “oh oh Den Haag”.

Het Laakerhuis is een concept gebaseerd op het Brits Lagerhuis en het VARA televisieprogramma “Het Lagerhuis” maar dan live in Laak.

De toegang is gratis en aanmelden vereist ivm maximale toegestane plaatsen. Ook voor een gratis hapje en drankje wordt altijd goed gezorgd. Wij respecteren de privacy van onze bezoekers. Er mogen geen video-opnames of foto’s zonder toestemming worden gemaakt. We hebben afspraken met vloggers en de fotograaf.

Volg de Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier via Facebook, HVL Den Haag of Powered by Jane via Twitter @poweredbyjane Volg het Laakerhuis op twitter @Laakerhuis #Laakerhuis

Alle informatie staat ook nog hier

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

Vanaf 12 (onder toezicht) tot 88 jaar is welkom

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Gratis parkeren tot 18.00 uur in de wijk Laak Noord.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Heb je vragen, opmerkingen voor onze speciale gast(en) neem ze mee.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Laakerhuis [at] gmail [dot] com. op de dag zelf tot 11.00 uur bereikbaar

We respecteren ieders privacy en deelname. Er mogen geen video-opnames of foto’s zonder toestemming worden gemaakt. We hebben afspraken met vloggers en de fotograaf.

Deel via social media:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *